2013. július 21., vasárnap

Menyegző

Sokat nem írnék most, beszéljenek majd a képek. Nagyobbik leányom kezét kérte meg nem  is olyan rég egy aranyos fiú, Andris. Az esküvőt megelőző hónapok örömteli készülődéssel teltek, csak az idő miatt izgultunk kissé, mert mindent a szabad ég alá szerveztek, a fóti Fáy Présház Étterembe, illetve annak kertjébe. Végül az égiek kegyesek voltak hozzánk, és minden a tervek szerint alakult... A legtöbb dísz és kiegészítő saját kezűleg készült. Papírzászlók, mécsesek, lampionok, gyűrűpárna kis zászlókkal, fafigurákkal és natúr raffiával, útbaigazító fatáblák, szalmabálák kockás pléddel, játékok a gyerekeknek, flip-flop papucsok vesszőkosárban a tánctól sajgó lábaknak, házi limonádé apró befőttes üvegekben, de volt meglepetés égi-légi parádé is több kedves barát segítségével.... és természetesen a köszönetajándék saját készítésű szappan volt.
Az égi meglepetésről, a zászló elkészültéről és az izgalmakról, hogyan sikerült felszállnia Tamásnak, bővebben is olvashat az, aki szeretne, itt, az Üvegvarázs Műhely oldalán. Kedves barátaimnak, Anikónak és Tamásnak köszönhetem elsősorban, hogy nagy meglepetést sikerült okozni nem csak a násznépnek, hanem a menyasszonynak és a vőlegénynek is.

Mint már írtam, a köszönőajándék az úgy másfélszáz vendég számára szappan volt, amit több, mint három hónappal az esküvő előtt kezdtem el készíteni. A szokásos finom alapolajokhoz most gyömbér és levendula főzete került, illatként  sok levendulát és némi indiai citromfű illót használtam. Az szív alakú pecsét saját tervezés, ez, és a monogramos nyomda Bíró Ági munkája.Szappanom összetevői: szappanosított olívaolaj, kókuszvaj, pálmaolaj, ricinusolaj, méhviasz, shea vaj, kakaóvaj,  extra-szűz olívaolaj, levendula és friss gyömbér főzete, levendula és indiai citromfű illóolaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...